01
Вер
Перше вересня,кличе дзвоник нас усіх на урок!

Після серпневих холодів день Першого вересня був дуже гарний і сонячний. На подвір'ї школи зібралися батьки, учні, вчителі, гості. Адже цього дня шкільна родина приймала четверо першокласників.  Лунали вірші, пісні, вітання, а особливо приємно було отримувати подарунки від керівників наших господарств та від заступника голови Таращанськї РДА.Закінчилося свято, а попереду всіх чекав рік наполегливої шкільної праці.


 
11
Тра
Початок ДПА у 4 класі

11 травня учні 4 класу складали перший іспит в своєму житті.Було складно,але всі учні вдало справились із складними завданнями.Бажаємо їм успіхів і в наступних іспитах.Нагадаємо: 15 травня - ДПА з читання;18 травня - ДПА з математики.


 
24
Лют
відео
Виховний захід "Київщині-80"
Цьго року жителі Київщини урочисто відзначили 80-річчя з часу утворення Київської області. Її територіальні межі неодноразово змінювалися. Наш Таращанський район входить до її складу з самого початку утворення у далекому тепер 1932р.

 
07
Гру
Веселі старти
Як добре коли вся шкільна родина збирається в спортивному залі школи.Тут проходять традиційні Веселі спорти. Різноманітні конкурси, змаганя.склади прислів'я,естафети у мішках, конкурс веселі кухарі.На переможців чекають солодкі призи, а глядачі отримують задоволення та заряд позитивної енергії.

 
25
Тра
Останній дзвінок
Як і у всіх школах, 25 травня відбулося в нашій школі свято Останнього дзвоника. 9 година ранку.Всі учні школи вишикувалися на святкову лінійку свято Останнього дзвоника.В школі святково і радісно.

 
06
Тра
відео
Пасхальна вистава Недільної школи Кислівського монастиря
29 квітня о 13.00 відбувся виступ Недільної школи монастиря у Кислівському НВК. Маленькі християни у казковій формі постаралися розкрити для всіх символічний зміст Свята Пасхи. Діти славили воскреслого Господа, співали пісні, розказували вірші, загадували глядачам загадки.

 
26
Кві
Заходи присвячені 25 річниці аварії на ЧАЕС
26 квітня 1986 року сталась страшна трагедія-аварія на Чорнобильській атомній електростанції.Цього року відмічаються 25 роковини тих подій.В школі було проведено лінійку скорботи-вахту пам'яті "Дзвони Чорнобиля стогоном будять,щоб від нещастя весь світ зберегти".В рамках заходу в актовій залі було переглянуто документальний фільм "24 роки після ада".

 
21
Кві
Прощавай,Букварику !
20 квітня у актовій залі школи зібралися вчителі,учні,батьки.Вони прийшли на свято "Прощавай, Букварику!". Під звуки музики до залу зайшли учні 1 класу та їх вчителька, Головіна Світлана Олександрівна.

 
04
Кві
Акція "Посади дерево-2011"
15 квітня цього року учні, вчителі та працівники школи прийняли участь у акціїї "Посади дерево".На шкільному подвір'ї майже на чотири десятки збільшилась кількість зелених насаджень.Зокрема з'явилась нова вишнева алея.Вчитель фізичної культури Нетребко Олесандр Олександрович власноруч виконав щеплення плодових дерев.

 
« 1 2 3 4 5 6
Контактна інформація: 09525, Київська обл.,Таращанський р-н, село Кислівка, вул.Шевченка,10.Телефон (04566) 33-6-00. Для e-листів : nvo2008@ukr.net
‪ ‪

    


image
image


Форма входу

Увага!Опитування!Нам цікава Ваша думка :)
Я ходжу до школи, щоб ...........


Освітні новини


Нове відео

Іконописна майстерн...
Екскурсії

Новe фото

Нове аудіо