07
Гру
Свято у дитячому садочку
7 грудня в Кислівському дитячому садочку «Сонечко» було проведено свято «Осені».У залі панувала справжня барвиста осінь. Діти розповідали вірші,співали пісні про осінь,танцювали,водили хороводи.На кінець свята осінь пригостила всіх діток пирогами.Свято підготували вихователі Бабій Т.В. та Пасічнюк В.Д.

 
13
Жов
Захід у садочку «Слава Україні! Героям слава!»
Напередодні Дня Українського козацтва в дитячому садку Кислівського НВК був проведений святковий захід на тему: «Слава Україні! Героям слава!» В ході свята вихователь Бабій Т.В. ознайомила дітей з витоками історії нашої країни. Розповідала про Запорізьку Січ, козацтво, легендарну історію нашого народу до наших днів. Діти із захопленням переглянули покази слайдів на теми: «Краєвиди України» та «Воїни АТО» які підготувала Пасічнюк В.Д.

 
19
Гру
Святий Миколай
19 грудня в дитячий садок Кислівського НВК завітав Святий Миколай з розважальною програмою,діти гралися,співали,танцювали,розповідали вірші.Дуже весело та швидко минув час,в кінці свята діти від Миколая отримали подарунки.А підготували це свято Вихователі дитячого садка Пасічнюк В.Д. та Бабій Т.В. .

 
12
Лис
“Плекаймо рідну мову”
З 7 по 11 листопада у дитячому садку Кислівського НВК пройшов методичний тиждень на тему: “Плекаймо рідну мову ”.В своїй роботі вихователі використали різні методи та прийоми роботи з дітьми,на заняттях діти слухали,вивчали напам’ять і розігрували малі поeтичні твори, виготовляли закладки в книжу,вітальні листівки,книги-саморобки, а ще відвідали шкільну бібліотеку,де продовжили знайомство з книгою,та з творами українських поетів. Для учнів школи вихованці підготували театралізовану виставу “Коза-дереза”.

 
10
Лис
«Курчат рахують восени»
Вже стало доброю традицією проводити свято Осені у нашому садочку. В цьому році театралізоване дійство пройшло 10.11.16 року на тему «Курчат рахують восени». Діти виступали в ролі жовтеньких курчат, а роль мами – квочки виконувала вихователь Пасічнюк В.Д. Весело і цікаво було, і артистам, і гостям. Вихованці співали пісні, гралися в ігри «Зберемо зернятка», «Розімнемо крильця», розповідали вірші. Дуже вдалим видався танок маленьких курчат. Родзинкою свята була поява самої Осені, роль якої виконувала вихователь Бабій Т.В. Разом із чарівною гостею діти водили хороводи «Щедра Осінь та багата», «Наша Осінь мила», гралися у гру «Дощик». А на кінець свята Осінь пригостила всіх яблуками та грушками.

 
14
Лис
Осіннє свято «Курчат рахують восени»
14 листопада було проведено осіннє свято «Курчат рахують восени» , на якому діти розповідали вірші , виконували таночки та пісні , гралися в ігри.

 
27
Вер
Тиждень О.В. Сухомлинського
З 23 вересня по 27 вересня у нашому дитячому садку проходив тиждень О.В. Сухомлинського. На якому було ознайомлено діток з біографією та його творчим шляхом . Читалися його оповідання , робили обговорення. Діти вміло  виконали аплікацію за його твором «Покинуте кошеня».

 
11
Тра
Відкрите інтегроване заняття у дитячому садку
Цього дня в дитячому садку проводилося інтегроване заняття з грамоти та природи в старшій групі на тему "Життя перелітних птахів навесні".Діти активно виконували дидактичні вправи,логічні завдання,вміло складали речення,робили звуковий аналіз слів.Показали свої вміння під час читання складів,слів.

 
28
Кві
Великоднє свято у дитячому садку
28 квітня 2011 року в музичному залі дитячого садка проводилося Великоднє свято. Були присутні батьки, учні початкових класів, вчителі. У святі приймали участь виховнці дитячого садка, вихователі та музичний керівник. Свято мало піднесений святковий настрій. Дітки залюбки розповідали віршики, розгадували загадки, співали пісні, водили хороводи, гралися в ігри. 

 
Контактна інформація: 09525, Київська обл.,Таращанський р-н, село Кислівка, вул.Шевченка,10.Телефон (04566) 33-6-00. Для e-листів : nvo2008@ukr.net
‪ ‪

    


image
image


Форма входу

Увага!Опитування!Нам цікава Ваша думка :)
Я ходжу до школи, щоб ...........


Освітні новини


Нове відео

Іконописна майстерн...
Екскурсії

Новe фото

Нове аудіо