Виховний захід "Київщині-80"

Цьго року жителі Київщини урочисто відзначили 80-річчя з часу утворення Київської області. Її територіальні межі неодноразово змінювалися.  Таращанський район входить до її складу з самого початку утворення у далекому тепер 1932р. 

Відповідні урочисті заходи відбулися і в нашому Кислівському НВК"ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ".Протягом тижня діяла книжкова виставка творів науково-популярної,художньої літератури,публікації у пресі,присвячених природі та історії Київщини,видатним людям,що народилися чи працювали тут(бібліотекар-Долженко В.М.).

24 лютого в актовому залі навчального закладу всі присутні школярі,працівники,гості мали змогу почути у виконанні кращих учнів школи(зокрема Пасічнюк Р.,Могилян Є.,Долженко І.,Осепян А.,Борисенка В.,Антонова Р. та ін.)декламацію віршованих творів та вокальні номери,присвячені рідному краю.(пед.-організатор А.В.Коломієць).

З доповіддю про історію та культурні здобутки та досягнення Київщини виступив вчитель історії та правознавства Гудемчук В.В.Виступи учасників супроводжувалися численними щирими оплесками присутніх у залі.

А на завершення заходу як діти,так і дорослі залюбки і з цікавістю мали змогу продивитись сучасний відеофільм "Туристичними маршрутами Таращанщини".


Відео

Матеріал підготовив:вчитель історії та правознавства Гудемчук В.В.

 
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация | Вход
 
Зверніть також увагу на:
Контактна інформація: 09525, Київська обл.,Таращанський р-н, село Кислівка, вул.Шевченка,10.Телефон (04566) 33-6-00. Для e-листів : nvo2008@ukr.net
‪ ‪

    


image
image


Форма входу

Увага!Опитування!Нам цікава Ваша думка :)
Я ходжу до школи, щоб ...........


Освітні новини


Нове відео

Іконописна майстерн...
Екскурсії

Новe фото

Нове аудіо