Урок-звіт з теми «Слово»
9 листопада в День української писемності та мови, вчителем Головіною С.О було проведено в 3 класі урок-звіт з теми «Слово».
Учні звітували про свої знання по даній темі. Вони виписували з тексту словосполучення, в яких слова вживаються в прямому та переносному значеннях, підкреслювали багатозначні та однозвучні слова та розповідали про їх значення, добирали синоніми та антоніми. Дуже подобається третьокласникам пояснювати фразеологізми.
Після кожного виконаного завдання учні на партах викладали частинку вислову. У кінці уроку на партах з’явився вислів: «9 листопада – День української писемності та мови».
На завершення уроку Головіна С.О повідомила, що День української писемності та мови – це державне свято, яке було встановлено 9 листопада 1997 року. Також ознайомила з Нестором – літописцем. Дослідники вважають, що саме з Нестора – літописця починається писемна українська мова.
Діти були задоволені своєю працею, адже в кожного на парті в кінці кроку заусміхався смайлик.
 
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация | Вход
 
Зверніть також увагу на:
Контактна інформація: 09525, Київська обл.,Таращанський р-н, село Кислівка, вул.Шевченка,10.Телефон (04566) 33-6-00. Для e-листів : nvo2008@ukr.net
‪ ‪

    


image
image


Форма входу

Увага!Опитування!Нам цікава Ваша думка :)
Я ходжу до школи, щоб ...........


Освітні новини


Нове відео

Іконописна майстерн...
Екскурсії

Новe фото

Нове аудіо