До Дня української писемності та мови
Мова - це наша національна ознака,
В мові - наша культура,
Сутність нашої свідомості.

І. Огієнко

9 листопада в Кислівському НВК «ЗОШ І – ІІ ступенях – ДНЗ» відбулося свято – подорож «Краса й сила українського слова» до Дня української писемності. Мета цього заходу навчати розумінню того, що українська мова – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава, розширювати знання про красу і багатство української мови, ознайомити дітей з українськими звичаями; пробудити почуття національної гідності; формувати соціальний досвід у підлітків, успадкування духовних надбань і досягнення високої культури міжнаціональних взаємин, виховувати толерантність до національних меншин та повагу до культурної спадщини рідного народу, любов до рідної мови, рідного краю, його традицій, почуття поваги до всього свого українського, бажання розмовляти рідною мовою. Підготувала і провела свято вчитель української мови та літератури – Пасічнюк Тетяна Василівна.
Після свята вчителі разом із старшокласниками (6 – 9 класи) долучилися до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності. Всі відповідально поставилися до написання диктанту, щоб продемонструвати найкращі знання української мови і долучитися до всіх, хто не байдужий до рідного слова.
 
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация | Вход
 
Зверніть також увагу на:
Контактна інформація: 09525, Київська обл.,Таращанський р-н, село Кислівка, вул.Шевченка,10.Телефон (04566) 33-6-00. Для e-листів : nvo2008@ukr.net
‪ ‪

    


image
image


Форма входу

Увага!Опитування!Нам цікава Ваша думка :)
Я ходжу до школи, щоб ...........


Освітні новини


Нове відео

Іконописна майстерн...
Екскурсії

Новe фото

Нове аудіо