День Учителя-2017
Остання п’ятниця вересня 2017 року, напередодні свята, що офіційно носить назву «День працівників освіти» (а серед широкого загалу наших співвітчизників більше відомого як «День Учителя»), пройшла доволі небуденно і в нашому Кислівському НВК.
Погожого сонячного ранку всі педагогічні працівники закладу отримали букети осінніх духмяних квітів та почули теплі вітальні слова з вуст випускників дев’ятикласників. Після дзвінка, що пролунав, педагоги залишились в учительській, а учні старших класів пішли заміняти їх на уроках у молодших школярів. Тривалість уроків була того дня скороченою в зв’язку зі святкуванням «в районі». Та, не зважаючи на це, учні-«практиканти» встигли спробувати трошки «вчительського хліба». Тож, після чотирьох експериментальних уроків, на всіх чекала невеличка концертна програма в актовій залі школи.
Із вуст святково вдягнутих школярів лились слова привітань та найкращих побажань своїм наставникам-педагогам. Молодші учні виразно декламували вірші. Старші розповіли глядачам про магію «числа 10» (Могилян Зоряна та Пасічнюк Марія), поділились трепетними та до глибини душі вражаючими думками дітей про вчителів (Гуртовенко Даяна та Дробот Любов). Також були озвучені спеціальні пам’ятки: вчителям – про директора та директору – про підлеглих вчителів (Дробот Максим і Пономаренко Олексій). Особливо приємно вразили присутніх на святі дев’ятикласники, показавши іскрометну та імпульсивну сценку зі шкільного життя та заспівавши жартівливо перероблену пісню «Ти ж мене підманула…» під бурхливі оплески глядачів (Михайлівський Дмитро, Пасічнюк Богдан та Яна, Чала Анастасія).
Виступи школярів скінчились, а педагогам ще довго вчувались такі схвильовані, щирі та відверті голоси їхніх вихованців… Свято пройшло, а всі його учасники продовжуватимуть свою сумісну подорож в одну із найзагадковіших і найпрекрасніших країн на всьому білому світі – «Країну знань!»
Гудемчук В. В., вчитель історії та правознавства.
 
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
Регистрация | Вход
 
Зверніть також увагу на:
Контактна інформація: 09525, Київська обл.,Таращанський р-н, село Кислівка, вул.Шевченка,10.Телефон (04566) 33-6-00. Для e-листів : nvo2008@ukr.net
‪ ‪

    


image
image


Форма входу

Увага!Опитування!Нам цікава Ваша думка :)
Я ходжу до школи, щоб ...........


Освітні новини


Нове відео

Іконописна майстерн...
Екскурсії

Новe фото

Нове аудіо